Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız stabil evetğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Bununla omuz omuza hordaki kriterlere malik olan yerlerde bir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara şık şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, autarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapısı montaj personellerimiz Yangın kapısı montajı teknikleri konusunda daimî eğitimlere basıcı tutularak teorik bilgileri vüruttirilmekte yapılan montajlar Yangın bapsı montaj teknikleri ve denetçi eğitimi sertifikası mevcut teknik personellerimiz aracılığıyla kontrol edilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın ve ivedili mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna nazir. 

Yangın yangın kapısı merdivenlerinin yeterli enliliğe ve tavan yüksekliğine iye olması önemlidir. çoklukla, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da uygun boyutlarda olmalıdır.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini deruneriye hapseder.

Bina kucaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden binalmış olmalıdır. üste, yangın merdivenlerinin metodik bakımının bünyelması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan yapılabilmektedir. Dışardan yapılan merdivenler daha az maliyeti ve arz kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu baplar temel olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Katman sayısı: Binaların kez sayısı bapların sayısını belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir kıta acil çıkış bapsı arz almalıdır. Etkili katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Yangın merdiveni kapıları ekseriya alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolayca açılabilecek şekilde tasarlanır.

Report this wiki page